A múltkor a legjobb barátnőmmel kávézgatás közben arról beszélgettünk, kinek milyen oldalak szerepelnek az “arany oldalak” linkgyűjteményében. Vagyis az volt a témánk, hogy melyikek azok a webcímek, amik nélkül semmiképp nem tudnánk meglenni.

Elöljáróban még annyit, hogy fontos tudni rólunk, hogy mindketten nemrég hoztuk a világra első gyermekünket. Így mindkettőnk hasznos linkjei között szép számmal szerepelnek babaruhákat, játékokat és egyéb felszereléseket, valamint kisbabás háztartások fogyóeszközeit (pl. pelus és popsitörlő) árusító webshopok is.

Azonban a barátnőm által harmadik helyen említett lord.shop.hu nekem teljesen ismeretlen volt. Ő viszont annyira ajánlotta, hogy keressek rá erre a linkre is, hogy kávézás után kíváncsian bepötyögtem a keresőbe.

Rengeteg termék egy helyen

A lord.shop.hu egy személyi higiéniás, a háztartás tisztaságához szükséges cuccokat és babatermékeket árusító online bolt. A kínálatban minden megtalálható a pelenkától a babaruháig, és az általános tisztítószertől a ragtapaszig.

Sőt, még alapvető egészségmegőrzésben fontos termékeket is beszerezhetünk. Vásárolhatunk ugyanis a legfontosabb ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmazó készítményeket is. Illetve a jelenlegi helyzetre való tekintettel természetesen szájmaszkot is kaphatunk, akár 50 darabos csomagolásban is.

Bár a legtöbb segítséget a babatermékek és a babás háztartások fogyóeszközeiben biztosítja, az oldalon mindent meg tudunk venni, ami kellhet a fürdőszobában, a legkisebbek és a legnagyobba, a fiúk és a lányok számára egyaránt.

Ezt szeretik a kisbabás anyukák!

A barátnőm által ajánlott link, a lord.shop.hu legnagyobb ötlete egyértelműen a kisgyerekes anyukáknak segítő csomagajánlatokban van.

Az oldal segítségével kedvező áron szerezhetünk be eldobható pelenkát és nedves törlőkendőt akár nagyobb tételben is. Vagyis az oldal segít a leggyorsabban fogyó eszközök hatékony és legkedvezőbb áron történő beszerzésében.

Sőt! Akár olyan csomagokat is vehetünk, melyek egy hónapra elfeledtetik velünk a pelenka és törlőkendő vásárlás terhét, ugyanis egy hónapra elegendő terméket tartalmaznak.

A csomagokból természetesen típusonként is többféle kapható, így kiválaszthatod például, hogy melyik törlőkendő a legjobb a babádnak. Továbbá természetesen a pelenkát (is) tartalmazó pakkok aszerint vannak összeállítva, hogy mekkora méretű és mennyiségű pelusra van szüksége a babáknak életkoruktól függően.

A pelenkákat, törlőkendőket, illetve mindkettőt tartalmazó csomagok alapvetően olyan összeállítások, melyek úgymond “összeszokott” baba-mama párosoknak valók. Vagyis – nagyságuk miatt – főleg akkor érdemes ilyeneket venned, ha már pontosan tudod, hogy mi a legjobb a kisbabádnak, ellenkező esetben ugyanis ott ülsz majd egy hónapra elég, de valmailyen szempontból rossz pelus között.

Az oldal azonban abban is segítséget nyújt, hogy megtaláld, melyek azok a termékek, amik megfelelnek neked. Mégpedig az úgynevezett “Pelenka próbacsomagok” ajánlattal, melyek annyi terméket tartalmaznak, amennyi biztos elfogy, amíg próbálgatod.

A kávézás tehát mindenképpen eredményes volt, ugyanis gazdagabb lettem egy linkkel, ami nagyon hasznos lehet minden babás mamának. Ha gondolod, te is keresd fel a lord.shop.hu oldalát! 🙂