Már elég sok linket megosztottam veletek a blog fennállása óta, és most egy egészen különleges oldalt hoztam, amiről az egyik barátnőm mesélt nekem.

Itt tudjátok elérni: Búzacsíra olaj 50 ml – Humanity. Ez a humanityaruhaz.hu oldala, ahol a búzacsíra olaj mellett rengeteg természetes és bio összetevőt találtok.

Van egy barátnőm, aki rendszeresen csinál fürdőbombákat, és egyre inkább kezd beleszeretni az otthon készített natúrkozmetikumok világába. Éppen neki beszéltem az éppen megjelenő ráncaimról és a testvérem kezelhetetlen ekcémájáról, mikor ajánlotta a búzacsíra olajat, ami erre mind jó. Ez az olaj tele van értékes összetevőkkel, és valóságos csodaszer, megfiatalítja a bőrt.

A Búzacsíra olaj 50 ml – Humanity oldalon természetesen lehet kapni, ahogyan nagyon sok mást is. Azt mondta, hogy ő szinte mindent innen szerez be, ami csak kellhet neki az otthoni “kotyvasztáshoz”, ahogyan ő hívja ezt.

Elég sok fürdőbombát kaptam már tőle, mindegyikben más olaj volt, más színeket használt, nagyon élvezi ezeket készíteni, amit meg tudok érteni, hiszen elég érdekes tud lenni.

Szerintem tök jó program lehet, és nekem is sokszor mondta már, hogy próbáljam ki, és végül így, a búzacsíra olaj miatt jutottam el odáig, hogy már megrendeltem mindent a fürdőbombákhoz.

Szerencsére elég egyszerű volt mindent beszerezni, hiszen a humanityaruhaz.hu oldalon mindent kapni lehet, ami a fürdőbombákhoz kellhet. Elképesztő, mennyi olaj, színezék és illőolaj van itt. Vannak olajok, amiket krémekbe célszerű tenni, vagy amiket a samponhoz lehet adagolni, a haj egészségéért, de vannak olyan illőolajok, amik pedig a fürdőbombát vagy a tusfürdőket illatosíthatják.

Nagyon nagy a választék, rengeteg természetes hozzávalót lehet itt kapni, alaposan be is vásároltam, hogy ne csak egy, hanem több fürdőbombát tudjak csinálni.

A barátnőm szerint nagyon gyorsan szállítanak, remélem, hogy az én rendelésem is hamar meg fog érkezni. Nem hiszem, hogy gond lesz vele, hiszen neki mindig minden időben, gyorsan megjött, és ő már nagyon sokat rendelt innen.

Izgatottan várom a csomagom érkezését, hogy kipróbálhassam a fürdőbomba gyártást és hogy elkezdjek megszabadulni a kezdődő ráncaimtól.