A sok információ közt hamar elvész az ember. Főleg ha olyan dologba vágja a fejszéjét, amivel a mindennapokban nem foglalkozik. Ebben nincs rutinunk, nagy a bizonytalanság, sok a kérdőjel.

Ebben segít a topcegalapitas.eu. El is mondom, hogy mi mindenben. Elsőként érdemes elolvasni azokat a bejegyzéseket, melyek a cégalapítással és a céges világgal foglalkoznak. Már ezekből is nagyon sok hasznos információt ki tudunk nyerni, például tanácsokat kapunk arra nézve, hogy milyen nevet is válasszunk cégünknek. Vagy akár milyen cégformát. Amit bizony már a kezdetek kezdetén jól meg kell fontolni. Nem mindegy, hogy valaki KATÁ-s egyéni vállalkozó, netán Kft.-je vagy Bt.-je van.

Persze bármelyik cég életében előfordulhatnak alapvető változások, például változhat az ügyvezető személye, a székhely, a cégnév, történhetnek egyéb változások is, például üzletrészek átruházása, vagy tagcserék, vagyoni betétet illető változások. Akárhogy is, egy cég élete nincs kőbe vésve, és ezeket a változásokat, változtatásokat is be kell jegyezni, át kell vezetni, sok helyen be kell jelenteni. Megvan ennek is a módja, a menete, és ebben is maximálisan lehet számítani a topcegalapitas.eu-ra, mert a cégmódosítás valamennyi szükséges lépését elvégzik, már 17.900 forinttól. De ez lehet akár teljesen ingyenes is. Nemsokára el is mondom, hogy hogyan.

Előtte azonban még annyit, hogy a topcegalapitas.eu oldalán részletesen le van írva, hogy mi is pontosan a cégmódosítás menete, például a cégbírósági bejegyzést is módosítani kell. Hogy milyen és mennyi illetéket kell fizetni, meg végül is minden, ami ehhez tartozik.

Említettem ezt a 17.900 forintot. Nos, ez akár nulla is lehet, ha valaki úgy dönt, hogy a cégének a topcegalapitas.eu-t választja székhelyéül. Ez több szempontból is előnyös döntés lehet, egyrészt azért, mert létezik olyan megoldás is, hogy egy iparűzési adó mentes hely lesz a székhely, ami nagyon magas költségtől kímélheti meg a vállalkozást. Ez esetben csak 39.900 forint a hat havi székhelyszolgáltatás díja, és egy hónap ajándékba is jár, mint ahogy ekkor nem kell külön fizetni a cégalapításért, vagy cégmódosításért sem.

Tennivaló, intéznivaló bőven van a cégalapítás előtt és után is. Ez mindig egy izgalmas időszak egy vállalkozás életében, nem árt azonban tisztában lenni a kötelességekkel. Mert nagyon megütheti az ember a bokáját, ha valamit nem jól, nem úgy, vagy nem jókor csinál. Az óra ketyeg, a határidők lejárnak előbb-utóbb. És nincs is bosszantóbb, mint bírságot kapni esetleg valami olyan miatt, ami felett épp hogy csak átsiklott az ember.

A vállalkozóknak nagyon sok mindenre oda kell figyelnie. Ezért is jó, ha valaki profikra bízza magát, olyanokra, mint a topcegalapitas.eu. Akiknek több évtizedes tapasztalatuk van már ebben a világban. Akiknek jó kapcsolatai vannak az állami, hivatalos szervekkel és akikben tényleg meg lehet bízni.

Például a székhelyszolgáltatásban is. Ami napjaink egyik legjobb “találmánya”. Hisz manapság időből van a legkevesebb és egy végig dolgozott nap után ugyan kinek van még kedve a postán sorban állni. Mert jött egy ajánlott levél, tértivevényes irat, vagy bármi más hivatalos. A székhelyszolgáltatás keretében a topcegalapitas.eu ezt is megoldja. Átveszik leveleinket, beszkennelve és papíron is elküldik. Így nem vész el, biztos eljut a címzetthez.

Így, ha már a linkekről esett szó, én ezt, a topcegalapitas.eu-t ajánlom a kezdő vállalkozóknak, itt sok mindent megtalálnak, tanácsokat, tudnivalókat, és persze azokat a csomagokat, csomagajánlatokat is, melyek segítenek a kezdésben.