A linképítésnek számos hasznos hozadéka van a férjem elmondása szerint. Őt mindig nagyon érdekelték ezek a dolgok, sajnos engem annyira nem, és sose nagyon értettem. De persze jó feleségként mindig érdeklődéssel hallgattam, hogy mit mond. Cserébe ő is mindig meghallgatja az éppen aktuális problémáimat, például azt, hogy nincs egy normális táskám, amit különböző eseményekre fel tudnék venni. Ekkor nagy meglepetésemre felajánlotta, hogy vesz nekem egyet, hiszen nemsokára úgyis születésnapom lesz. Én ezt boldogan fogadtam el, és el is kezdtem keresgélni az annataska.hu oldalán, ahonnan korábban már többször is rendeltem. Van például onnan egy nagyon szép nesszeszer, amit azóta is használok, és még mindig szeretek. A minőségét mutatja, hogy szerintem már biztos több, mint 5 éves, és még mindig olyan szép, mint újkorában. Így ez nekem elég meggyőző erő ahhoz, hogy újra innen vásároljak.

Külön szeretem az annataska.hu – ban, hogy amellett, hogy nagyon széles a termékkínálat, még azzal sem szokott gond lenni, hogy utánvéttel fizessek. Sajnos nagyon sok webshop nem igazán akarja ezt a lehetőséget biztosítani, mert rossz élményeik voltak a vásárlókkal. Én viszont szinte csak így fizetek, mert mindig csak készpénzem van, így nálam kizáró indok az, ha nem lehet utánvéttel fizetni. Az annataska.hu – nál nem, hogy készpénzzel lehet fizetni, itt elérhetőek az olyan lehetőségek is, mint például a Google Pay-jel való fizetés vagy az Apple Pay. Én mindig nagyon örülök, ha egy webshop ilyen megoldásokat alkalmaz a vásárlóik érdekében, hiszen manapság egyre több mindennel lehet fizetni. Sokan nem hajlandóak haladni a korral, de ez az annataska.hu esetében nincs így.

Regisztrált tagja vagyok a hűségprogramjuknak is, ahol a vásárlásaink után a termék értékének egy bizonyos százalékát kapjuk meg jóváírva pontok formájában. Én mindig igyekszem az ilyen hűségprogramokra regisztrálni, hiszen nagyon jó lehetőségnek tartom őket. Sok kedvezményt lehet így szerezni, amire az ember nem is gondolna. Azt azonban nem árt észben tartani, hogy ezeket a pontokat csak a vásárlástól számított 180 napon belül lehet felhasználni, ha ezt az időkeretet túllépjük, onnantól elvesznek a pontjaink. Sokan szkeptikusok ezekkel a programokkal kapcsolatban, és biztos van, ahol csak beetetés az egész, de biztosíthatok róla mindenkit, hogy ez az annataska.hu esetében nincs így, itt az ember tényleg olyan kedvezményes áron kapja meg a terméket, ahogy azt ígérik. Időközben gond nélkül megérkezett a kiválasztott táska, amit így a férjemtől kaptam meg a születésnapomra. Nagyon jól illik a már meglévő nesszeszeremhez is, pedig eredetileg nem így terveztem, mindenesetre jót derültem, amikor ezt felfedeztem. Kíváncsi vagyok, hogy fog szuperálni a táska a mindennapi használat során.

nesszeszer