Nektek mi a véleményetek az Ocutears szemcseppről?

Nagy valószínűséggel nem árulok el nagy titkot azzal, ha elmondom: igazi véleményvadász vagyok. Ahogyan ti is tudjátok, szeretek jó előre tájékozódni minden beruházás előtt – legyen szó nagyobb kiadásról, mondjuk egy új laptop vásárlásáról, vagy akár a legapróbb kiadásról, mint amilyen egy szemcsepp vásárlása.

Sokan talán szőrszálhasogatónak tartanak emiatt, pedig azt kell hogy mondjam, sokszor igen pórul jártam volna, ha nem végzem el a szokásos kutatómunkámat. És persze mondhatjuk azt, hogy például egy szemcsepp esetén nem éri meg a belefektetett energia, ha mégsem jön be a terméke, nem buktam rajta olyan sokat – de higgyétek el, én nem tudok nyugodtan aludni addig, amíg egy-egy ilyen témát alaposan körbe nem járok!

Legutóbb épp egy szemcsepp vásárlás előtt égtem kutatólázban (igen, ezért is írtam a szemcseppes példát az előbb). Nemrég váltottam kontaktlencsére, viszont észrevettem, hogy a szemüveg viseléshez képest ha kontaktlencsében nyomom végig a napot, hamar elkezd száradni a szemem – különösen a képernyő előtt töltött viselik meg a szemem ebben a formában. Keresgéltem az interneten, kikérdeztem a barátokat, ismerősöket is, de mindegyik termékkel kapcsolatban találtam olyan kommentet vagy olyan vélekedőt, akinek fenntartásai voltak az adott termékkel kapcsolatban. Kivéve egyet: az Ocutears szemcsepp vélemények egybehangzóan állították, érdemes kipróbálnom a terméket!

Először is, a szemcsepp használatával abszolút megállítható a szemszárazásg, hiszen nedvességet és síkosságot biztosít a szem felületének. Alkalmazása során többen arról számoltak be, hogy olyan, mintha egy kevéssé könnybe lábadt volna a tekintetük, vagy bepárásodott volna a szemük – a szemcsepp gyakorlatilag a természetes könny hatását kelti. A látást állítólag egyáltalán nem homáylosítja el, ahogyan a kontaktlencse minőségét sem befolyásolja az alkalmazás közben.

Eddig jól hangzik, gondoltam, de ezek persze csak az interneten olvasott nagy igazságok, és mint tudjuk, érdemes élő példával is igazolni a kísérletet! Ezért elkezdtem az ismerőseim körében is kérdezősködni, használják-e a terméket, és kértem őket, árulják el az Ocutears szemcsepp véleményüket, hogy megbizonyosodhassak az eddigi tapasztalatok igazáról. Szerencsére nem csalódtam: minden ismerősöm elismerően szólt a szemcseppről, a legtöbben azelőtt kiemelték a szemszárazság megszűntének és a természetes könny hatásának a témáját, hogy rákérdezhettem volna. Idáig pipa, gondoltam.

Most jön az igazi kutatómunka: magam is ránéztem a betegtájékoztatóra. Ebből az is kiderült, hogy a készítmény egyáltalán nem tartalmaz tartósítószert, és kizárólag természetes anyagokból készül. Még egy jó pont az én hiper óvatos lényemnek, lám, ettől a készítménytől aztán tényleg nem eshet semmi bajom. Sőt, azt is megtaláltam a tájékoztatón, hogy szaruhártya műtéten átesett betegek is alkalmazhatják, így az is eszembe ötlött, hogy ha nekem beválik, talán unokatesómnak is ajánlom majd, mert szegény éppen beleesik az előbb említett kategóriába.

Végül elszántam magam a nagy lépésre: megvettem a szemcseppet. Ugyan kis beruházás, de az eddigi beruházásaim egyik legjobbika: minden korábbi Ocutears szemcsepp véleményt visszaigazolni látszik az eddigi használata! Nagyon boldog vagyok, hogy ráleltem erre a készítményre, és őszintén mondom, nagy elégedettséggel és örömmel tölt el, hogy a sok kutatómunka meghozta a gyümölcsét, és megfelelő szemcseppet választottam! Azóta egyáltalán nem érzem száraznak a szemem, még a számítógép előtt sem – ha pedig úgy érzem, szükségem van a szemcseppre, gyorsan cseppentek egyet-egyet mindkét szemembe, és néhány bepárásodott pillanat után újra visszanyerem a látásom, a szemviszketést pedig mintha elfújták volna! Én nagyon megszerettem ezt a szemcseppet – ha vásárlás előtt a véleményemre van szükségetek, ne habozzatok megkeresni a kérdéseitekkel!