Adatbázisok kezelésével foglalkozom, immáron évek óta. Elismerem, nem ez a legizgalmasabb munka a világon, viszont kiszámítható, és nyugalmas. Egy-két kivételtől eltekintve soha nem kellett megszakadnom, és az idegességtől sem itt fogok elkezdeni megkopaszodni. Ráadásul egy csomó érdekes weboldalba is belefutok, amiket utána akár ide-oda ismerősöknek, barátoknak is tudok ajánlani, ha szükségük van valamire. Például a nagykereskedést üzemeltető barátomnak is így tudtam segíteni a http://www.rackinglog.hu/termekek/raklapos-allvanyrendszer/statikus-polcrendszer/ linkkel, amikor raklapos polcrendszerre volt szüksége az új raktárához. Biztos meg tudta volna oldani előbb-utóbb ő maga is, de így sokkal gyorsabb volt, hogy kapott tőlem instant segítséget.

Egy összejövetel alkalmával mesélte, hogy nagyon jól megy neki az üzlet, és hamarosan új raktár építésébe fog. Őszintén gratuláltam neki, hiszen mi más lenne a siker legtisztább formája, mint a gyarapodás? Igen ám, csakhogy elpanaszolta nekem, hogy azokhoz semmiképpen nem akar raktári állványzatért fordulni, akiktől előzőleg vett, mert átverték. Szóval mindenek előtt kellett találnia egy céget, akik a teljes tervezést és kivitelezést megcsinálják, miután elkészült az épület. Mondtam neki, hogy majd nyitva tartom a szemem, és ha valami ilyesmibe futok bele, akkor szólok neki. Így is lett, hiszen a bezsélgetésünk nélkül a http://www.rackinglog.hu/termekek/raklapos-allvanyrendszer/statikus-polcrendszer/ link egyáltalán nem tűnt volna fel a sok között, simán átsiklottam volna felette. Így viszont meg is nyitottam, és egyáltalán nem bántam meg sem én, sem a barátom!

Nagyon snájdig kis weboldal volt, tele tartalommal és információval. Nem is gondoltam volna, hogy raktározással ilyen behatóan lehet foglalkozni. El is küldtem neki a http://www.rackinglog.hu/termekek/raklapos-allvanyrendszer/statikus-polcrendszer/ linket, hátha hasznát veszi. Igazam lett, végül egyértelműen velük csináltatta meg a raktári állványait, nekem pedig végtelenül hálás volt a felfedezésemért. Olyannyira, hogy családostul meghívott magukhoz, és köszönetképpen megvendégelt minket egy jó kis bográcsozásra.