Ma már az autónk is folyamatos kapcsolatban van a globális internettel. Nem hittem volna, anno, mikor először a linkek, a linkelés funkciójáról, és felépítéséről tanultam, hogy ilyen hamar eljutunk ide is…

Nagyon nehéz feladat elé is állított így az élet! Ugyan nincs pénzem hivatalos márkaszervizre, mégis olyan szerelőt kellett találnom, aki ért a kocsi ilyen típusú dolgaihoz is. Bonyolult elektronika és már az interneten keresztül kommunikáló részei is vannak az autónak, ugyebár. A metaautoszerviz.hu elbánik viszont a feladattal, de ne is vigyétek senki olyanhoz mostantól a kocsitokat, aki csak az autó “hagyományos” részeihez konyít.

Mert akkor pár év múlva, biztos kereshettek új szervizt… De a Méta Autószerviz Kft. a legjobb tippem most mindenkinek Budapesten, íme minden róluk: Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. Ha őket választjátok, lehet, hogy sosem lesz szükségetek mástól, soha semmire. Az ő “ernyőjük” mindent lefed.

Olyannak tűntek nekem ők kezdettől, akik mindig figyelik a trendeket, képben vannak mindennel, és ez kiderül akkor is, ha beszélgetünk velük. Én például mindig, minden kérdésemet feltettem azonnal – elég kommunikatív vagyok, ami sokakat bosszant -, és bár nekem homályos egy csomó terület az autón belül, ők mindig partnerként kezeltek, mert a legjobb tudásuk birtokában, kulturáltan tájékoztattak általában. Ez jó érzést keltett – főleg a korábbi szerviz után. Nem fölényeskedve, lekezelően beszéltek, hanem érdeklődően hallgattak meg, és, ha volt valami felvetésem, érdemben reagáltak rá.

Mint a szlogenjük is jelzi: autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – a Méta Autószerviz Kft. minden magától értető területen segít nekünk autószerelésben, karbantartásban, az pedig csak grátisz, hogy olyan dolgokhoz is értenek, mint mondjuk a szenzoros gumik cseréje és egyebek. Tehát, amint mondtam, bármi jön, ők felkészülten kiismerik az új technológiákat, időben. Ez utóbbihoz speciális készülékek is kellenek. No meg nagyobb készlet szenzorokból, ha azokat cserélni kell – és a leírásaik is mutatják, hogy ezekkel is már előre rendelkeznek. A gumicserénél maradva, azért is örülök, hogy időben őket találtam meg, mert tárolják is a gumijainkat, maguknál, amiket a kocsinkon másikra cseréltek – ez szintén fontos, főleg annak, aki kisebb lakásban lakik és az ilyesmi számára nem megoldható.

Még mindig leragadva (csak a példa kedvéért) a gumicserés szolgáltatásnál, láthatók az áraik az oldalon részletezve, ha kiválasztjuk a “Szolgáltatásaink” menüpontot a fejlécben, és ott bármelyikre, mondjuk a “Gumicsere és gumi szervizelésre” megyünk. Le kell görgetni kicsit és nem fog érni meglepetés, előre matekozhatunk. Nagyon jó kis átlátható és korszerűen felépített a weboldaluk is, ami megint csak azt üzeni, hogy nem ragadtak le a garázsban ügyködésnél. Mindenre sokat fordítanak, hogy segítsék az ügyfeleket, hogy azok a számukra komfortos módon jelentkezhessenek be, és időre érkezve a leggyorsabban túlessenek mindenen. Akár ott kell hagyni a járművet, akár más dologért érkezünk, itt nem vállig olajosan fog valaki nekünk számlát írni és hasonlók. A tisztaság terén is kiemelkedőt tapasztaltam az ottani környezetet látva.

Korszerű megoldásokért tehát az autószervizelés minden terén: Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. – őket keressétek!