Ki ne örülne neki, hogyha hasznos linkekkel találkozik? Természetesen az, hogy ki mit talál hasznosnak, sok tényező alapján változik. De ha már egy embernek sikerül valami hasznosat mutatnom, akkor máris megérte felkelnem.

Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu

Ez a mai linkem. Egy nyomtató-alkatrészekkel foglalkozó webshop. Kinek hasznos? Mindenkinek, akinek van otthon nyomtatója? Miért? Mert meg tudja rendelni online a tonert vagy a tintapatront (és még fotópapírt is, ha arra is szüksége van) és nem kell ezért járkáljon speciális boltokba. Merthogy ilyesmit nem árulnak minden utcasarkon. Ezért is jó, hogy megrendelheted online. Ráadásul, ahogy a linkben is látszik: eredeti és utángyártott termékeket is lehet vásárolni. Előző drágább, utóbbi olcsóbb. Hogy melyik a megbízhatóbb, azt nem merem kijelenteni, hiszen ki vagyok én, hogy megmondjam (csak egyfajta tonert használok, az utángyártott). De azt biztosan kijelentem, hogy jó dolognak tartom, hogy van választék. az ember eldöntheti, hogy mit rendel.

És akkor még nem beszéltem arról, hogy mindennek három ára van a webshopban. Érdekesen hangzik, mi? De nyugalom, nem komplikált a dolog. Sőt, nagyon is egyszerű. Ha csak egy patront rendelsz tőlük az x forintba kerül. Ha már kettő terméket rendelsz tőlük (nem muszáj ugyanarról a termékről legyen szó), akkor az már x – y forint, ha pedig hármat rendelsz, az x – z forint (z > y). Tehát olcsóbban jössz ki. Több termék egyszerre rendelésével spórolni tudsz. Ilyen lehetőség más nem biztosít, legalábbis én még sehol nem láttam. Általában azért éri meg több terméket venni egyszerre, mert akkor nem kell postaköltséget fizetni. Itt nem áll fenn ez a lehetőség: mindene esetben teljesen ingyenes a szállítás.

Lefogadom, hogy sokatok számárra hasznos lesz ez az oldal, látogassatok el rá. Nemsokára pedig jelentkezek valami újabb linkkel, hogy bővüljön a gyűjteményem.