Az egyik egyetemi szaktársam, Lilla, linképítéssel kezdett el foglalkozni. De nem másnak csinálja, hanem a saját vállalkozása miatt fontos ez neki. Persze, így kicsiben lassabban jönnek az eredmények, így bevonta pár rokonát is a dologba, és néhány barátját – köztük engem is – be szokott fogni egy kis munkára. De mindig meghálálja – ez egyébként abszolút nem elvárás, szívesen segítünk neki – és meg szokott hívni minket vacsira. De jó kiadós vacsorát képzeljetek el. Szóval igen. Egyéni vállalkozó, úgyhogy az idejét magának ossza be, így történt az is, hogy télen kitalálta, hogy egy teljes hetet a linképítésre szán, és reggeltől estig azt fogja csinálni.

De tudjátok, hogy van ez: ember tervez…Ugyanis, már az első napon délelőtt, arra lett figyelmes, hogy hiába tekerte fel a fűtést, még mindig vastag pulcsiban és zokniban ücsörög órák óta. Bizony, a fűtés nem ment. Gázzal fűt, úgyhogy érthető módon nem mert hozzányúlni. Írt nekem egy üzenetet, hogy tudok-e ajánlani valakit. Mondtam neki, hogy keressen rá arra, hogy fűtésszerelés budapest, és keresse ki a vizgazfutesszerelo24.hu oldalát. Azért mertem őket ajánlani, mert nekem már van velük tapasztalatom, ráadásul nagyon pozitív.

Mondtam is Lillának, hogy ugyan nekem dugulással kapcsolatos problémáim voltak, de nagyon gyorsan, kicsit több, mint fél óra alatt kiértek hozzám, megakadályozva azt, hogy teljesen elázzon a lakásom. Egyébként Budapesten és Pest megyében 1 órán belül vállalják a kiérkezést sürgős esetekben, de nyilván nem mindegy, hogy a szomszédos kerületbe, vagy a megye másik végébe kell kimenni. Szóval, nálam olyan nagyszerű munkát végeztek és olyan gyorsan megoldották a problémát, hogy biztos voltam benne, hogy a fűtésszereléssel sem lesz ez másképp.

A nevük is már ugye elég beszédes és ki lehet találni, hogy ez is szerves részét képezi a profiljuknak.

És miért mertem őket ajánlani? Miért voltam biztos abban, hogy Budapesten fűtésszerelésben is ők a legmegbízhatóbbak? Mert adnak számlát. Oké, oké, vannak, akik azt mondják erre, hogy ez természetes, és igen, elvileg valóban, de szerintem a legtöbbünk tapasztalatai nem ezt mutatják. Amikor nálam voltak, épp készültem kérni a számlát, de nem kellett, adták maguktól. És kedvesen meg is jegyezték, hogy mutassam be a biztosítómnál, mert el kell fogadniuk ezt. El is fogadták amúgy.

Ahogy sikerült meggyőznöm Lillát, hogy megbízhat nyugodtan a szakemberekben, mert több évtizedes szakmai múlttal rendelkeznek, számlát is adnak, sőt, még garanciát is vállalnak a munkájuk minőségére, úgyhogy tényleg nincs mitől aggódnia.

Fel is hívta őket, nagyon segítőkészek voltak már a telefonban is, és hozzá is nagyon gyorsan kiérkeztek. Szerencsére volt náluk olyan alkatrész is, amivel meg tudták oldani rögtön a problémát, nem kellett elmenni venni sem. És ha már ott voltak, meg is nézték az egész berendezést, hogy minden más rendben van-e. Úgyhogy, ha fűtésszerelés kellene budapesten, akkor ők a legjobbak, ez tuti.

Lilla is elégedett volt velük, ki is írta a számukat a hűtőre, hogy “fűtésszerelés budapest”, ha legközelebb is szüksége lenne szerelőkre, már azonnal tudni fogja, kiket kell majd hívni.