Van egy barátnőm, aki sajnos nagyon messze lakik tőlem, és nagyon ritkán találkozunk. Viszont szerencsére ma már létezik az internet, így chaten sokat szoktunk beszélgetni. Általában, ha találunk valami érdekes dolgot a neten, el szoktuk egymásnak küldeni a linkjét, így sok érdekes dologra bukkanunk egymásnak köszönhetően. Egyszer küldött a barátnőm nekem egy linket, aminek az volt a címe, hogy csőtörés megállapítása bontás nélkül. Házi praktikákat tartalmazott a cikk, de írtam a barátnőmnek, hogy ezt a feladatot szerintem érdemes szakemberre bízni.

Amikor nálunk csőtörés volt, mi is a vizszereles.net szolgáltatásait vettük igénybe. Ők egy nagyon profi csapat, ez nem csoda, hiszen már több mint három évtizede foglalkoznak vízszereléssel. Minden szakemberük olyan képesítéssel rendelkezik, amelynek köszönhetően a legváratlanabb helyzeteket is meg tudják oldani. Ráadásul nagyon gyorsan is ki tudnak jönni a helyszínre is, ha éppen arra van szükség. Nálunk is elég durva csőtörés volt, de szerencsére komolyan vette a cég, és kevesebb mint 1 óra alatt ki is tudtak jönni. Nem mondom, hogy ők dolgoznak a leggyorsabban, de ez ilyen szintű precizitásnál nem is elvárható. Egyébként meg a weboldalukon le is van írva, hogy ne várjunk tőlük fénysebességet, hiszen nekik is az az érdekük, hogy minél magasabb szinten végezzék el az adott munkát. Egy ilyen nívós cég nem engedheti meg magának, hogy egy összecsapott szerelés elrontsa a hírnevüket.

A velük való kapcsolatfelvételnek az a menete, hogy először felhívjuk őket az oldalon található két telefonszám valamelyikén, vagy ha nem olyan sürgős, akkor az oldal alján található űrlap kitöltésével visszahívást kérünk. Én már ez utóbbit is kipróbáltam, és jelentem, nagyon gyorsan visszahívtak. Ezután a munkatárs, aki felveszi a telefont, fel fog tenni néhány kérdést, ami azt a célt szolgálja, hogy minél pontosabban körülhatárolják a problémát. Ezután következik maga a kiszállás, amit sürgős esetben rövid idő alatt meg tudnak ejteni. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy ez csak Budapestre és Pest megyére vonatkozik. Ha kíváncsiak vagyunk a pontos településlistára, akkor megtalálhatjuk az oldal alján.

Ráadásul az is mellettük szól, hogy a viszereles.net által kiállított számlát elfogadják a biztosítók is. Ezt alá tudom támasztani, mert a csőtöréskor a vízszerelés költségeit mi is a biztosításunk terhére számoltuk el, és nem volt semmi gond a folyamat során. Ez sokaknak nagy könnyebbség lehet, hiszen néha ezek a váratlan kiadások nagyon magas összegekre tudnak rúgni. A barátnőm megköszönte a sok hasznos infót, és a végére már ő is úgy gondolta, hogy a csőtörés megállapítását bontás nélkül nem nagyon lehet otthoni körülmények között elvégezni, állítsa bárki az ellenkezőjét. Jobb, ha ilyen helyzetben ezt a dolgot a szakemberekre bízzuk.

csőtörés megállapítása bontás nélkül