Megvan annak az előnye, ha az ember online marketing körökben mozog. Például már csak azért is, mert a szakemberek, kollégák nagyon értik a módját annak, hogy hogyan kell specifikusan rákeresni valamire. Például amikor a feleségem egyik jó barátnőjének közeledett az esküvője, előtte pedig a lánybúcsúja, akkor jóval egyszerűbb volt a https://lolmarkt.hu/noi-polo/leanybucsu-polo oldalra akadni, mint azt elsőre gondoltam volna. Mivel jól bevált szokás a búcsúztatott menyasszonynak valami különleges, vicces feliratos pólót adni ajándékba, így ez most sem maradhatott el, és célba is talált a kezdeményezés.

Amikor a nejem előállt a ténnyel, hogy neki is részt kell vennie a leánybúcsú megszervezésében, nagyon lelkes volt. felajánlottam neki a segítségemet, de visszautasította, mondván ez csajos dolog, és egyébként is köszöni, de meg tudja oldani. El is telt pár nap, és meg voltam győződve róla, hogy minden a legnagyobb rendben, azonban egy idő után feltűnt, hogy a párom kedve kicsit kezd lohadni az egésszel kapcsolatban. Esténként csak ült a gép előtt, és böngészett, de nem volt éppen boldog. Már a jegyzetelést is felfüggesztette, szóval nem bírtam tovább, és rákérdeztem, hogy mi nyomasztja.

Elmesélte, hogy szeretne a barátnőjének leánybúcsús pólót készíttetni, de egyszerűen nem találja a megfelelő helyet, ahol a kedvére, vagyis inkább a menyasszony kedvére valók volnának. Átnézett már néhány oldalt, de mindenhol vagy nagyon drágák, vagy nincs ilyesmi a kínálatban, de még olyan is volt, amit azért hagyott annyiban, mert annyira alpáriak és közönségesek voltak a minták. Mondtam neki, hogy körülnézek én is, hátha tudok segíteni. Másnap az irodában a mellettem ülő kollégával, aki tényleg egy keresési zseni, összedugtuk a fejünket, és végül ráakadtunk a szerintünk legjobb póló készítő weboldalra. Sokféle mintával rendelkeznek, nem gyártanak drágán, és a szállítási feltételek is kedvezőek, szóval mailben elküldtem a nejemnek a https://lolmarkt.hu/noi-polo/leanybucsu-polo linket, hátha tetszik neki. Válasz ugyan nem jött, de gondoltam, majdcsak elolvassa.

Este aztán, amikor hazaértem, szinte repülve vetette magát a nyakamba, és alig győzte megköszönni a segítséget. Elmondása alapján nem is találhatott volna ennél jobb weboldalt, már 10 perccel az üzenetem elolvasása után meg is rendelte a megfelelő pólót, csak annyira belelendült, hogy elfelejtett válaszolni. Nagyon örültem, hogy meglett a https://lolmarkt.hu/noi-polo/leanybucsu-polo oldal, mert így legalább végre nyugodtak lettek az esték, nem stresszelt tovább a leánybúcsún a feleségem. Maga az ünnepség nagyon jól sikerült, a csajok rendesen kirúgtak a hámból. A kedves oldalbordám valamikor hajnali 4 körül került elő, és végül a díványon ájult el, ahogy volt, cipőben. Nem zavartam, csak jót mosolyogtam rajta, elvégre a sok munka és szervezés után ő is igazán megérdemelt egy kis kikapcsolódást és pihenést.