Sokszor piszkálják a nőket a cipőmániájuk miatt. Engem is szokott a családom, mert én sem vagyok kivétel. Úgy gyűjtöm őket, mint más a linkeket. A bátyám is pl. sokkal nagyobb linkgyűjteménnyel rendelkezik, mint amekkora cipőgyűjteménye van. Ugyanakkor neki a linképítés lényegében a munkája, míg nekem a cipővásárlás inkább csak szenvedély, viszont azt lelkesen űzöm. Ebben elég sokszor van segítségemre a CipőMarket webáruháza, ahol a márkás cipők elég széles választékból szinte bármikor válogathatok. Nem az első alkalom, hogy a https://cipomarket.hu/ oldaláról vásárolok. Sokszor látogatom, így volt már esélyem elég jó akciós ajánlatokat is kifogni. 


Az első alkalmak során persze nekem is voltak aggodalmaim, a méretet illetően, illetve azzal kapcsolatban is, hogy megér-e ennyi pénzt egy lábbeli. Szerencsére nem csalódtam, nagyon jó minőségűek a termékek. A méret miatt sem kell aggódni.Ha a termék mérete nem megfelelő, akkor azt bármilyen készleten lévő termékre kicserélik, illetve ha van olyan méret a termékből, amire szükségünk van, akkor arra is kicserélik nekünk. Emellett a vételárat is visszaigényelhetjük, csak annyi a teendő, hogy e-mailben jelezzük ezt a CipőMarketnek.


Egyébként nemcsak női cipőket lehet beszerezni náluk. Vannak férfi lábbelik is, illetve lehet kapni táskákat, pénztárcákat, öveket is. Ráadásul a lábbelik között is találni többféle típust is: bakancsot, szandált, papucsot, vagy éppen csizmát. Volt már olyan, hogy én is rendeltem mást is. Úgyhogy akkor is érdemes ellátogatni a CipőMarket weboldalára, ha nem cipőt akartok venni, hiszen másból is lehet válogatni bőven. Ahogy írtam már korábban, a méret miatt pedig nem érdemes aggódni, mert nagyon segítőkészek ezen a területen is.