Mi mindenre jók a munkatársak, nem igaz? Az enyém például rögtön aktivizálta magát, amint megtudta, hogy otthon fürdőszobát tervezünk újítani. Elég volt csak elújságolni neki, és azonnal keresgélni kezdett még helyettem is, így ismertette meg velem azt a szuper kreatív oldalt, ahol zuhanyzós fürdőszoba ötletek egész halmazát meríthettem. Tényleg elég volt csak szóba hozni, és teljesen lázba jött. láthatólag unja a munkáját, vagy nem tudom, esetleg rajong a fürdőszobafelújításért. Elég volt mindössze egyetlen hétvégét külön töltenünk, és amikor legközelebb mentünk dolgozni, másról se lehetett vele beszélgetni, csak erről. De legalább elküldte nekem a webes elérhetőségét a fentebb emlegetett oldalnak.

A fürdőszoba egy kényes téma a legtöbb embernek, ami valóban a házának, lakásának a kis privát szentélye. Ide vonul vissza tisztálkodni, itt teljesen le mer vetkőzni, itt szembesül a tükörben a teste változásaival, és így tovább. A fürdés már évezredek óta egy kvázi rituális tevékenység, mindamellett, hogy gyakorlati haszna is van. Még ha a mai kor embere nem is tekint rá akkora áhítattal, akkor is fontos része a napnak, egyfajta megújulás, és nagyon nem mindegy, hogy ezt milyen környezetben teszi. Egy sötét, nyirkos, párás lyukban, vagy egy csúcsszuper, teljesen felszerelt helyiségben. A zuhanyzós fürdőszoba ötletek például kifejezetten jól jöttek azon az oldalon, mert kimondottan ilyeneket kerestem.

zuhanyzós fürdőszoba ötletek

Az asszonnyal egy ideje már fontolgattuk, hogy lecseréljük a fürdőkádat, mert már régi is volt, itt-ott rozsdás is, és a burkolattal se voltunk teljesen elégedettek. Mit elégedettek… Már annyira utáltuk az ötvenes évekbeli csúnya pasztellcsempéket, hogy arra szavak nincsenek. A linóleum is gusztustalanul felpöndörödött már, alig lehetett rendesen takarítani. Szóval szörnyű állapotok uralkodtak, maradjunk annyiban. Éppen ezért nagyszerű, hogy a munkatársam belelovalta magát a témába, és megtalálta nekem az oldalt, amit elküldött. Zuhanyzós fürdőszoba ötletek egy elújítás előtt álló embernek mindig jöhetnek!

Ha van hely, ahonnan tényleg sokat megtudhattam a fürdőszoba felújításáról, az anyagokról, és minden másról ami érdekelt, akkor az ez az oldal. Végtelenül hálás vagyok, hogy megismertettek vele, mostanra már lassan feszítik belülről a fejemet a zuhanyzós fürdőszoba ötletek. Már tudom milyen színű lesz a járólap, kiválasztottuk a csempét is, és a falszínben is sikerült megegyezni. Az lesz benne a pláne, hogy teljesen saját magunk fogjuk csinálni! Érdekes kísérlet lesz, de biztos vagyok benne, hogy kellő elszántsággal felvértezve ezt is sikerül majd megcsinálni! Rendben, a zuhanykabinhoz azért szakembert hívunk majd, de minden más a kezünk munkája lesz, így még értékesebbé válik a számunkra.